Spændende fundingmuligheder for SMV’er!

For nylig er der åbnet for indkaldelser i hele to EU-programmer, der begge er målrettet små og mellemstore virksomheder (SMV’er). Du kan læse mere om de to indkaldelser herunder.  

EUROSTARS: INTERNATIONAL UDVIKLINGSSTØTTE TIL SMV’ER 

Eurostars-programmet har fokus på udviklings- og forskningstunge SMV’er, som kan søge midler til forskning og innovation. Formålet med programmet er at understøtte udvikling af nye produkter, processer og tjenester. Programmet er målrettet SMV’er som udvikler produkter og teknologi i partnerskab med mindst én anden virksomhed i et andet land (hovedsaligt EU-lande). Det er kun SMV’er der kan søge midlerne, men større virksomheder eller universiteter har også mulighed for at deltage i projekter.  

Budget

Der kan søges om op til 300.000 euro, og der vil være en fordelagtig tilskudsgrad for de fleste SMV’er. Danske virksomheder kun kan få medfinansiering til projekter indenfor grøn omstilling samt sundhed og biotek.  

Ansøgningsfrister i 2022

24. marts og 15. september

Du kan læse mere om Eurostars-programmet her. Du kan også få en uforpligtigende samtale med vores projektudvikler Carsten Helmuth Pedersen, som du kan booke møde med på dette link, eller kontakte på 4060 1039.  

EIC ACCELERATOR: SMV’ER MED AMBITIONER OM INTERNATIONALISERING OG OPSKALERING 

EIC Accelerator-programmet er det største program for SMV’er, der mangler midler til innovation og opskalering. Hvis jeres virksomhed sidder med den vildeste udviklingside, som kan give jeres virksomhed international succes, er Accelerator-programmet noget for jer. Omdrejningspunktet for projektet skal være en banebrydende teknologi eller et produkt som ønskes tættere på markedet.  

Budget

Der kan søges midler fra 500.000 euro.  

Ansøgningsfrister i 2022

Ansøgningsprocessen er todelt. Fase 1 kan søges året rundt og man får svar 4 uger senere.  

Du kan læse mere om EIC Accelerator-programmet her. Du kan også få en uforpligtigende samtale med vores projektudvikler Carsten Helmuth Pedersen, som du kan booke møde med på dette link, eller kontakte på 4060 1039.  

Image

JENS CHRISTIAN WINTHER
DIREKTØR

 /jenschristianwinther
 +45 4058 0030
 jcw@ndeu.dk