PROJEKTER

NordDanmarks EU-Kontor deltager i en række europæiske projekter, der skal bidrage til at skabe viden og vækst i Nordjylland - læs mere om hvert enkelt projekt nedenfor:
AllonI3

NordDanmarks EU-Kontor er partner i EU-projektet AllonI3 med partnere i Portugal, Sicilien, Bulgarien, Grækenland, Cypern og Norge, hvor fokus er på opbygning af samarbejder, alliancer og projekter imellem områder og lande, der ikke normalt har hinanden som fokusområder.
Læs mere
EENergy

NordDanmarks EU-Kontor er koordinator i EU-projektet EENergy med partnere i 9 lande, hvor små og mellemstore virksomheder på tværs af Europa kan søge om op til 10.000 EUR til at forbedre deres energieffektivitet.
Læs mere
Coastour

NordDanmarks EU-Kontor er koordinator i EU-projektet COASTOUR, hvor Dansk Kyst – og Naturturisme i Aabybro sammen med partnere i fire andre lande, sætter fokus på grøn omstilling hos turismevirksomheder i landdistriktsområder.
Læs mere
PPI4Cities

NordDanmarks EU-Kontor er partner i projektet PPI4CITIES, som skal udvikle fysiske og virtuelle støtteværktøjer til offentlige institutioner, der vil arbejde aktivt med innovative offentlig udbud i deres organisation.
Læs mere
AddSmart

NordDanmarks EU-Kontor er i regi af Enterprise Europe Network Danmark partner i projektet Addsmart, som er en innovationshub, der arbejder med at udvikle nordjyske produktionsvirksomheder digitalt.
Læs mere