Om EU-kontoret

NordDanmarks EU-kontor er ét af fire regionale EU-kontorer i Danmark, der arbejder for at fremme dansk deltagelse af offentlige og private aktører i EU-projekter og for at hente EU-midler hjem fra EU's støtteprogrammer. Mulighederne er mange, og vi hjælper med sparring fra projektidé til ansøgning og til deltagelse i EU-projekter.

Kontoret har eksisteret siden 1990. Det blevet reorganiseret og etableret som en selvstændig forening den 1. januar 2015. Vi har to afdelinger i henholdsvis Nordjylland og Bruxelles, da vi ønsker at være i tæt kontakt med vores bagland og samtidig være til stede, hvor de politiske beslutninger bliver taget.

NordDanmarks EU-kontor er en selvstændig forening, som er etableret og ejet af de 11 nordjyske kommuner, Region Nordjylland, University College Nordjylland, Aalborg Universitet og den grønlandske kommune, Sermersooq. Vores mål er at understøtte aktiviteter, der bidrager til en øget internationalisering, vækst og flere arbejdspladser i Nordjylland. Vi ønsker, at relevante aktører såsom kommuner, virksomheder, forskere og uddannelsesinstitutioner får en større viden om mulighederne i EU-systemet og inspiration til, hvilke udviklingstiltag, der potentielt kan være EU-projekter.

Fakta om Norddanmarks EU-kontor
Enterprise Europe Network

Vi er desuden partner i Enterprise Europe Network (EEN), og vores medarbejdere kan hjælpe virksomheder med at finde internationale samarbejdspartnere gennem netværket. Læs mere.

Og vi er allerede betalt!

EU-kontoret er et ”gratis” servicetilbud til hele regionen, idet vi er finansieret af medlemskontingenter og Vækstforum Nordjylland. Vi tilbyder professionel rådgivning i hele processen fra den spæde projektidé og partnersøgninger til gennemlæsninger af ansøgninger. Kontakt os gerne for at høre, hvordan vi kan hjælpe din kommune, organisation eller virksomhed bedst muligt. Klik her.