Enterprise Europe Network

Image

Enterprise Europe Network (EEN) er verdens største erhvervsnetværk. Netværket er globalt og består af medlemmer fra mere end 60 forskellige lande, og 3000 eksperter fra mere end 600 partnerorganisationer står klar til at hjælpe din virksomhed.

Funding af netværket

Netværket blev etableret af Europa-Kommissionen i 2008, og det er medfinansieret under EU’s program for virksomheders konkurrenceevne og små og mellemstore virksomheder (COSME).

EEN hos NordDanmarks EU-kontor

NordDanmarks EU-kontor er koordinator for Enterprise Europe Network i Danmark. Vi kender det nordjyske erhvervsklima, og gennem os kan virksomheder, klynger, netværksorganisationer og videns- og uddannelsesinstitutioner blandt andet få hjælp til at finde nye projekter og internationale samarbejdspartnere – helt gratis.

EEN hjælper bl.a. med følgende:
  • Finde projektpartnere
  • Finde nye teknologier i udlandet
  • Tilbyde jeres teknologi og produkter til udenlandske samarbejdspartnere
  • Finde udenlandske samarbejdspartnere (leverandører, agenter, forhandlere, distributører, underleverandører mv.) i mere end 60 lande
  • Vejledning om tilskudsmuligheder
  • Få information om udenlandske markeder og muligheder, CE-mærkning og EU-udbud
  • Få svar på EU-regler og -lovgivning
  • Få et talerør til EU f.eks. i forhold til uhensigtsmæssige regler og lovgivning

Læs mere om EEN her.

Vil du vide mere?
Kontakt Michael Rafn

Som International Business Consultant for Enterprise Europe Network (EEN) hjælper Michael nordjyske virksomheder med international forretningsudvikling og vækst, bl.a. ved at etablere forretningssamarbejde mellem danske og udenlandske virksomheder, B2B matchmaking-arrangementer og projektsamarbejde med støtte fra EU og andre. Michael af medlem af EEN’s sektorgruppe for Maritime Industry and Services, hvilket giver ham en unik mulighed for at dele viden med eksperter fra mere end 60 lande inden for dette område.

 /michaelrafn
 +45 5045 6900
 mra@ndeu.dk

Vil du vide mere?
Kontakt Aija Konisevska Azadi

Aija er projektkonsulent og hjælper blandet andet med partnersøgninger og projektscreeninger. Samtidig er hun kontaktpunkt for Erasmus+ programmet og kontorets administrative omdrejningspunkt. Aija videregiver desuden information til Enterprise Europe Networks partnere og Europa-Kommissionen, når de har brug for viden om det nordjyske erhvervsliv

 /aijakonisevska
 +45 5010 3852
 aka@ndeu.dk