Ledige jobs

Vi søger i øjeblikket en praktikant til vores kontor i Bruxelles - læs mere nedenfor. Hold øje med vores LinkedIn for at følge med i EU-kontorets arbejde - her slår vi også nye stillinger og praktikpladser op.

NORDDANMARKS EU-KONTOR SØGER EN PRAKTIKANT TIL EFTERÅRET 2024 I BRUXELLES

Har du en drøm om at medvirke til, at sammenspillet mellem EU og Nordjylland optimeres, samtidig med at du kickstarter din karriere som konsulent eller lignende? Så er et praktikophold ved NordDanmarks EU-kontor helt sikkert noget for dig! Vil tilbyder en spændende, udfordrende og afvekslende hverdag i hjertet af EU.

Som praktikant kommer du til at indgå i teamet i Bruxelles. Du er selv med til at forme dine arbejdsopgaver med udgangspunkt i kontorets fokusområder: Sundhed, Grøn omstilling, Uddannelse, Turisme og Erhverv.

Du kommer helt tæt på arbejdet i EU og får praktisk erfaring med arbejdet i EU-institutionerne. Du får også mulighed for at opbygge både et internationalt og et lokalt nordjysk netværk, som kan være med til at styrke dine fremtidige karrieremuligheder.

Praktikopholdet varer fra 1. september til slut januar 2025, med mulighed for forlængelse. Praktikopholdet er ulønnet, men kontoret dækker rejseudgifter og stiller bolig til rådighed under opholdet. Det vil ofte være muligt at tage sin SU med og at søge et legat gennem Erasmus+, og du vil dermed have et rådighedsbeløb på op imod 8.000 kr./måned. Det er ikke et krav, at du er bosiddende i Nordjylland eller studerer på Aalborg Universitet.

ANSØGNINGSFRIST
Ansøgning, CV, karakterudskrift og evt. anbefalinger sendes til EU-Konsulent Emma Odde Koch på eok@ndeu.dk. Ansøgninger modtages frem til d. 3. marts 2024. Samtaler afholdes løbende.

YDERLIGERE INFORMATION
Har du spørgsmål til praktikopholdet og opgaver, er du også meget velkommen til at kontakte EU-konsulent Emma Odde Koch på eok@ndeu.dk eller tlf. +45 6188 0004.

Download hele stillingsopslaget her

 Vil du vide mere?

EMMA ODDE KOCH
EU-Konsulent

 /emmaoddekoch
 +45 6188 0004
 eok@ndeu.dk

RElevante links