Talstærkt fremmøde til virtuel Erasmus+-lancering

Image

Onsdag d. 21. april afholdt de danske EU-kontorer et virtuelt lanceringsevent af det nye Erasmus+. Med over 300 tilmeldinger mødte lanceringen stor tilslutning. De Erasmus+-interesserede deltagere havde her mulighed for at blive klogere på de mange muligheder, der ligger i det nye Erasmus+-program.


Programmet for dagen lå klart og klokken 13:00 kunne direktør fra Central Denmark EU Office, Lars Holte Nielsen, byde de mange fremmødte velkommen. Efter en kort introduktion til rådgiverne på de respektive EU-kontorer i Bruxelles kom Nadia Manzoni fra Directorate General for Education, Youth, Sport and Culture i Europa Kommissionen på skærmen, hvor hun kunne fortælle om den politiske retning og de ambitioner, der ligger til grund for det nye Erasmus+-program, som løber de næste syv år frem.

Dernæst præsenterede Niels Martiny fra Uddannelses og Forskningsstyrelsen Erasmus+-programmets struktur samt de nationale prioriteringer, hvor særligt bæredygtighed stod højt på den danske prioriteringsliste.

Efter lidt tekniske vanskeligheder blev deltagerne ledt ud i de fem spor, hvor de havde mulighed for at blive klogere på Erasmus+ inden for netop deres interesseområde: 1) Skoler og de gymnasiale ungdomsuddannelser 2) Videregående uddannelser 3) Kultur 4) Erhvervsuddannelser og excellence-centrene i Erasmus 5) Sport.

Gense lanceringen her

Opdateres: Opsamling fra de enkelte spor vil fremgå her snarest

Læs mere om Erasmus+ her

AIJA KONISEVSKA AZADI
PROJEKTLEDER

 /aijakonisevska
 +45 5010 3852
 aka@ndeu.dk