Nordic Innovation Fair 2023

Image

Tilmeldingen er åben til Nordic Innovation Fair 2023!

I løbet af det seneste årti har Norden udvist eksponentiel vækst inden for forskning og innovation på tværs af naturvidenskaberne. Derfor vil Nordic Innovation Fair i København den 26. september 2023 præsentere op til 130 forretningsmuligheder og tilbyde en gratis og unik mulighed for matchmaking og netværk ved at samle alle interessenter på tværs af innovationsøkosystemet.

Forskere og spin-outs fra Sverige, Norge, Finland, Island og Danmark vil præsentere deres opfindelser med sigte på at finde nye forretningsmuligheder indenfor bl.a. co-development, forskningssamarbejde samt funding og investeringer. Nordic Innovation Fair har i år fokus på følgende områder:

  • Medtech & Diagnostics
  • Biotech & Pharma
  • Greentech & Food
  • Digital Solutions

Eventet er målrettet investorer, industri, universiteter, inkubatorer og andre aktører som gerne vil have indsigt i den nyeste udvikling inden for naturvidenskab fra de nordiske forskningsinstitutioner. Eventet er en unik platform til at få indsigter i og fra udenlandske investorer og industri, og samtidig en oplagt mulighed for at opbygge relationer og partnerskaber.

Udover de mange spændende indslag, pitching sessioner og udstillinger vil der også være B2B matchmaking på eventet, som igen i år faciliteres af Enterprise Europe Network Danmark. Matchmakingen foregår gennem forhåndsbookede 1:1 møder på eventsitet. Sidste år blev der afholdt over 500 B2B matchmakingmøder.

Du kan tilmelde dig og læse mere om Nordic innovation Fair her

Du er også meget velkommen til at kontakte international projektkonsulent Maria Sofie Juhl på msj@ndeu.dk eller +45 6188 0018 for at høre nærmere.

Maria Sofie Juhl
INTERNATIONAL PROJEKTKONSULENT

/mariasofiejuhl
+45 6188 0018
msj@ndeu.dk