Infomøde om den europæiske forsvarsfond d. 26. maj 2023

Image

Har du teknologi, som kan bruges til forsvarsudstyr?

NordDanmarks EU-Kontor inviterer i samarbejde med de danske regionale EU-Kontorer (dacob) til infomøde med fokus på Den Europæiske Forsvarsfond d. 26. maj kl. 08.30 -13.15 hos AAU Innovate i Aalborg.

Den sikkerhedspolitiske situation i Europa har været under stor forandring de seneste år, som alt sammen påvirker forsvarssituationen. Danmark har afskaffet forsvarsforbeholdet og via forsvarsforliget er der kommet flere penge til forsvaret.

For at øge konkurrenceevnen, effektiviteten og innovationskapaciteten i den europæiske forsvarsindustri tilbyder EU tilskudsmuligheder til virksomheder og forskere, der har interesse i at blive en del af udviklingen af sikkerheds- og forsvars teknologier.

Forsvarsfonden vil gerne have små og mellemstore virksomheder til at byde ind med viden, også selvom man som virksomhed måske ikke betragter sig selv som leverandør til forsvaret. Herved kan fonden være med til at aktivere flere virksomheder til at kigge i retning af forsvaret.

Til infomødet kan du bl.a. møde Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, Aalborg Universitet, CenSec, Dansk industri, Erhvervshus Nordjylland, samt virksomheder og forskere og høre nærmere om, hvilke samarbejds- og udviklingsmuligheder der er.

Læs mere og tilmeld dig her

Yderligere information: 
Har du spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at kontakte EU-Konsulent Asger B. Christiansen, abc@ndeu.dk eller via tlf. 6188 0017.

Læs mere om Forsvarsfonden her

ASGER B. CHRISTIANSEN
EU-KONSULENT

/asgerchristiansen
+45 6188 0017
abc@ndeu.dk