International matchmaking med fokus på havplast

Image

Matchmaking med fokus på genanvendelse og reducering af havplast

Lige nu er der mulighed for at tilmelde sig et matchmaking arrangement inden for den voksende havplast-branche. Havplast er et stadig større problem for miljøet og livet i verdenshavene. Derfor er det vigtigt, at relevante stakeholders samarbejder omkring den stigende udfordring med havplast.

Ocean Plastic Forum og Enterprise Europe Network Danmark samler aktører fra industrien, myndigheder og forskningsinstitutioner til en dag med virtuel matchmaking, når det årlige event OPIM afholdes den 1. december. Her vil der være mulighed for at skabe kontakter med mulige investorer, kunder eller samarbejdspartnere på tværs af hele verden. NordDanmarks EU-kontor er i kraft af vores medlemskab i Enterprise Europe Network medarrangør på eventet.

HVEM KAN DELTAGE?

Virksomheder og institutioner på tværs af alle niveauer af forsyningskæden.

HVAD FÅR DU UD AF AT DELTAGE?
  • Muligheden for at få arrangeret op til 14 netværksmøder med virksomheder og institutioner, særligt udvalgt efter dine ønsker.
  • Spændende oplæg om reducering af havplast fra relevante aktører.
TILMELDING

Det er muligt at tilmelde sig allerede nu! Læs mere og tilmeld dig her, hvis du er interesseret i at afsøge nye forretningsmuligheder inden for havplast-branchen. Du er også velkommen til at kontakte vores konsulent, Michael Rafn på mra@ndeu.dk for at høre mere.

MICHAEL RAFN
INTERNATIONAL VIRKSOMHEDSKONSULENT

/michaelrafn
+45 5045 6900
mra@ndeu.dk