Interesseret i byudvikling? Deltag i webinar om European Urban Initiative og URBACT

Image

Er du nysgerrig på at opnå økonomisk støtte til et byudviklingsprojekt, og leder du efter nyeste viden, inspiration, erfaringsudveksling, netværk og muligheder på området? Så kunne EU-programmerne EUI og URBACT måske være relevante for dig at kigge nærmere på.

BLIV KLOGERE PÅ DINE MULIGHEDER OG PÅ EU-ANSØGNINGSPROCESSEN
På webinaret finder du ud af mere om, hvad de to programmer er og hvad mulighederne er for dig som by-aktør – lige nu – og i et lidt længere perspektiv. Der bliver selvfølgelig rig lejlighed til at stille spørgsmål undervejs. Du får desuden lejlighed til at møde Cecilie Lindstrøm fra Norddanmarks EU-kontor, som bl.a. hjælper kommunerne med at ansøge forskellige EU-programmer om funding.

PROGRAM FOR WEBINARET
13:00:
Velkomst

13:05:
URBACT – præsentation af programmet og aktuelle calls v/ Mette Hviid Hoff Jakobsen og Stine Hildebrandt Vendelboe, URBACT Danmark, Erhvervsstyrelsen

13:30:
EUI – præsentation af programmet, cases og aktuelle calls v/ Anne Møller, EUI-kontaktpunkt Danmark, Plan- og Landdistriktsstyrelsen

13:55:
EU-projekter – hvordan søger man? v/ Cecilie Lindstrøm, Norddanmarks EU-kontor og dacob (dacob er sammenslutningen af de danske, regionale EU-kontorer)

14:20:
Spørgsmål og tak for i dag

DATO OG TIDSPUNKT
Tirsdag den 14. maj 2024 fra 13.00 til 14.30

FORMAT
Online – link til webinaret fremsendes efter tilmelding.

TILMELDING
Du kan tilmelde dig senest den 10. maj ved at sende en mail til eui@plst.dk med oplysninger om navn og en mailadresse, som deltagerlink kan sendes til. Har du spørgsmål på forhånd, så send dem, når du tilmelder dig, så programmet bedre kan skræddersys deltagerne.

VIL DU VIDE MERE?
Læs mere om EUI Danmark på linket her
Læs mere om URBACT Danmark på linket her
Læs mere om dacob på linket her