EU-Konsulent i Bruxelles inden for uddannelse og fremtidens arbejdskraft

Image

Motiveres du af at være en væsentlig ’driver’ for udvikling af fremtidens arbejdsmarked, der er befolket af en mentalt sund og uddannelsesmæssigt kvalificeret arbejdsstyrke, der matcher arbejdsgivernes og verdens behov? Så er dette din stilling!

NordDanmarks EU-kontor søger pr. 1. februar 2024 en EU-Konsulent eller en EU-specialkonsulent til at understøtte norddanske aktørers projektudvikling og hjemtag af EU-midler hertil.

Du vil blive en del af et ungt, ambitiøst og resultatorienteret team, der har til formål at vejlede offentlige aktører og vidensinstitutioner om deres muligheder indenfor internationale partnerskaber og støtteordninger og hjælpe dem igennem processen fra idéudvikling til indsendelse af projektansøgning til hjemtag og opstart af projekt.

DINE ARBEJDSOPGAVER VIL I SÆRDELESHED OMFATTE

 • at opsøge norddanske aktører, der har potentiale til at kunne indgå i internationale projekter og/eller samarbejder indenfor dit område.
 • at motivere disse til at indgå i udviklingsprojekter, baseret på en forståelse af udfordringer, strategier og ressourcer så arbejdsstyrken er klar til fremtiden.
 • at vejlede dem i udvikling og færdiggørelse af innovative projektplaner – herunder f.eks. forhåndsgodkendelse til Erasmus+ programmet.
 • at vejlede dem igennem ansøgningsprocessen til EU's forskellige programmer; herunder identifikation af indkaldelser, partnersøgninger og ansøgningsgennemlæsning.
 • opbygning og pleje af et bredt netværk indenfor dit område i såvel Danmark som EU.
 • at identificere og analysere europæiske tendenser og dagsordener for området og kommunikere dette til de norddanske aktører på dit område.

Du vil i samarbejde med et rutineret team, der har base i såvel Aalborg som Bruxelles være ansvarlig for måltalsopfyldelse på ovenstående områder, men vil ligeledes skulle være ansvarlig for overordnede opgaver indenfor dit felt – bl.a. i forbindelse med infomøder, events, kommunikation, succeshistorier, mm.

VI SØGER
En nysgerrig, udadvendt person, med en stærk personlighed, der kan ”holde mange bolde i luften på samme tid”, er omstillingsparat og som trives med varierende arbejdstider og opgaver.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, struktureret og målrettet samtidigt med, at du mestrer og trives med at opbygge og fastholde gode relationer og netværk.

Du finder det naturligt at planlægge og koordinere dine aktiviteter, at registrere dine indsatser, og kommunikere dine succeser.

Du er villig til at bosætte dig i Bruxelles og leve under reglerne om skattefritagelse under skattelovgivningens ligningslov paragraf 33A,

VI FORVENTER

 • at du har en relevant faglig baggrund
 • at du har en bred viden indenfor de politiske dagsordener omhandlende uddannelse og kvalificeret arbejdskraft, også gerne ved europæiske institutioner og organisationer
 • at du har et godt netværk til de nordjyske uddannelsesinstitutioner fra grundskoleniveau til videregående uddannelser
 • at du har et bredt kendskab til det nordjyske foreningsliv
 • at du har erfaring med at udvikle projekter
 • at du er god til at sætte dig ind i komplekst stof på tværs af brancher og organisationstyper og formidle det videre
 • at du har fremragende kommunikationsevner på dansk og engelsk i skrift og tale
 • at du har mulighed for 55-60 rejsedage pr. år, hvoraf 50 er i Danmark, mens 5-10 rejsedage er til det øvrige Europa
 • at du har en kandidatgrad i europæiske studier, statskundskab eller en pædagogisk kandidatuddannelse.

LØN - OG ANSÆTTELSESFORHOLD
På overenskomstlignende vilkår baseret på kvalifikationer og under skattelovgivningens ligningslov paragraf 33A

ANSØGNINGSFRIST OG INFORMATION
Den 10. december 2023 - Ansøgning med CV og referencer bedes sendt til Bente Mølgaard Møller på bmm@ndeu.dk

For yderligere information om stillingen bedes du kontakte direktør Jens Christian Winther på jcw@ndeu.dk.

Jens Christian Winther
DIREKTØR

/jenschristianwinther
+45 6188 0016
jcw@ndeu.dk