EU City Facility – tredje indkaldelse er åben for ansøgninger!

Image

EUCF er et initiativ under Horizon 2020 rammeprogrammet, der har fokus på at udnytte det potentiale, der ligger hos kommuner og lokale aktører til at bære transitionen til bæredygtig energi fremad. Derfor er der mulighed for at søge om støtte til at udvikle investeringsplaner på kommunalt eller tværkommunalt niveau indenfor effektivisering og vedvarende energi.

Hvad søger man?

Der er mulighed for at søge et engangsstøtte beløb på 60.000€, som skal bruges til at udvikle et investeringskoncept inden for en periode på 12 måneder. Modtager man støtten komitter man sig samtidig til en efterfølgende implementeringsperiode på 24 måneder.

Gode muligheder for støtte

Ved sidste ansøgningsrunde lykkedes det alle fire danske ansøgere at blive udvalgt til støtte, og bl.a. er Nyborg og Samsø i øjeblikket ved at udvikle investeringskoncepter for hhv. lokale VE projekter og en bæredygtig færgerunde. Der er altså rigtig gode muligheder for succes, så det er bare med at komme i gang med at søge!

Hør mere:

Energy Consulting Network er dansk landeoperatør, og d. 11. november kl. 10.00 afholder de webinar om indkaldelsen, hvor der bl.a. er mulighed for at høre mere om kravene til ansøgningerne og indholdet i investeringskonceptet.

Vil du høre mere, er du meget velkommen til at kontakte vores konsulent på det grønne område Cecilie Lindstrøm på +32 470 58 49 15.

Nyttige links:

CECILIE LINDSTRØM
EU-KONSULENT

 /cecilielindstrøm
 +45 2628 7790
 cli@ndeu.dk