Deltag i online matchmaking med fokus på AI

Image

Den 10-14. juni 2024 sættes der fokus på kunstig intelligens til den virtuelle konference og matchmaking: AI ABEL 2024- Artificial Intelligence - Applications in Business and everyday life.

Eventet fungerer som en platform, hvor man kan mødes og udforske det store potentiale i AI-løsninger fra forbedring af forretningsprocesser til forbedring af hverdagen. Eventet vil dykke ned i forskellige aspekter af AI og fremme samarbejde, vidensudveksling og opdagelse af banebrydende løsninger.

Det primære mål med eventet er at skabe nye forbindelser og samarbejde mellem interessenter inden for kunstig intelligens.

Matchmakingen, der arrangeres i samarbejde med Enterprise Europe Network, samler virksomheder (købere såvel som leverandører) fra et stort antal europæiske lande. Det er en unik mulighed for at skabe nye forretningskontakter og kontrakter.

Hvorfor deltage?

  • Som indkøber - find kvalificerede europæiske leverandører til effektive 1:1 møder
  • Som markeds-/salgschef - find nye europæiske kunder
  • Som produktudvikler - find partnere til at diskutere ny teknologi og innovative løsninger
  • Som forsker - find forsknings- og udviklingspartnere samt inspiration til ny forskning inden for digital transformation

Tilmeldingen er åben indtil d. 14. juni 2024.

Læs mere og tilmeld dig her

Yderligere information:
Hvis du er interesseret i at deltage i den online matchmaking hører vi meget gerne fra dig, kontakt da international projektkonsulent Marisol S. Jensen via mje@ndeu.dk eller tlf. 6188 0060.

MARISOL S. JENSEN
INTERNATIONAL PROJEKTKONSULENT

 /marisolsjensen
 +45 6188 0060
 mje@ndeu.dk