Fox Media Documentaries har fået EU-funding til udviklingsprojekt inden for VR

Den københavnske medievirksomhed Fox Media Documentaries ApS har udviklet en serie undervisningsmaterialer, baseret på virtualreality, der engagerer elever og hjælper dem med at forholde sig til og forstå udfordringerne inden for bl.a. klimaforandringer.

Med hjælp fra Enterprise Europe Network-konsulent Aija Koņiševska Azadi fra NordDanmarks EU-kontor har Fox Media Documentaries i første omgang fået udbredt idéen med VR-undervisningsmaterialet i Europa.

En henvendelse fra finske University of Jyväskylä, der var interesseret i konceptet i forhold til udvikling af et læringsværktøj om klimaforandringer i Lapland, endte med, at de – endnu en gang med hjælp fra Aija Koņiševska Azadi – ansøgte og sammen fik bevilliget EU-midler til projektet gennem programmet Erasmus+.

– Enterprise Europe Network har gjort det, at de har matchet os med forskellige støtteordninger. Så der kom de ind på et afgørende tidspunkt. Og efterfølgende har de bakket op med viden, gode hints og gennemlæsninger mv., og det har resulteret i, at vi har fået en Erasmus-støttebevilling og er i gang med at søge et nyt, fortæller Robert Fox, direktør i Fox Media Documentaries ApS.

Se videoen med samarbejdet mellem Fox Media Documentaries og Enterprise Europe Network her

Fakta:

Enterprise Europe Network er et globalt netværk af erhvervsfremmeaktører, som blandt andet hjælper virksomheder med at finde samarbejdspartnere i andre lande. Flere end 60 lande er medlem af netværket, som omfatter mere end 600 partnerorganisationer. NordDanmarks EU-kontor er koordinator for Enterprise Europe Network i Danmark.

Enterprise Europe Network Danmark er støttet af Europa Kommissionen, Uddannelses og Forskningsstyrelsen og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Kontakt Aija Azadi, hvis du ønsker at finde ud af, om du kan få hjælp gennem Enterprise Europe Network.