NORDIC INNOVATION FAIR

Den 20.-21. september blev der for første gang afholdt Nordic Innovation Fair i Industriens Hus i København. Det store event var arrangeret af bl.a. de danske regioner og universiteter, med Enterprise Europe Network Danmark (EEN) som medarrangører sammen med Dansk Industri og Tech Tours. NDEU er koordinator for EEN i Danmark og sendte derfor et stærkt team afsted for at koordinere nogle spændende og begivenhedsrige dage for forskere, virksomheder, spinouts og investorer.

Enterprise Europe Network Danmark var i løbet af de 2 dage ansvarlige for matchmaking, hvor deltagerne havde mulighed for at have 1:1 møder med potentielle samarbejdspartnere, investorer eller lignende, der f.eks. kunne lede til nye salgsaftaler, udviklingsprojekter eller investeringer.

Nordic Innovation Fair har fokus på at skabe innovation og vækst gennem matchmaking mellem virksomheder og forskere - bl.a. på områderne digitalisering, biotech, teknologi&AI, bæredygtighed og avanceret produktion.

Der blev afholdt mere end 350 møder i løbet af de 2 dage, så nu krydses der fingre for en masse gode aftaler for de nordjyske deltagere! Bl.a. løb nordjyske Biogenity (TAG) med en af arrangementets awards for bedste pitch.

Til arrangementet var over 30 lande repræsenteret med omkring 450 deltagere on-site og ca. 50 online.

AIJA KONISEVSKA AZADI
PROJEKTLEDER

 /aijakonisevska
 +45 5010 3852
 aka@ndeu.dk