EUROPORT 2023 – Maritim messe med matchmaking

Image

EUROPORT, som i år foregår d. 9 - 10. november, er traditionelt et af de vigtigste mødesteder for den maritime industri fra hele verden. Med placeringen i Rotterdam er der lagt op til møde mellem ca. 1000 udstillere og forventet 25.000 internationale professionelle besøgende i et af Europas mest aktive maritime områder. 
 
Matchmaking
MariMatch er det internationale maritime B2B matchmiking event, som organiseres og faciliteres af Enterprise Europe Network i Holland med hjælp fra kolleger rundt om i verden heriblandt NordDanmarks EU-Kontor i regi af Enterprise Europe Network DanmarkVed matchmakingen tilbydes deltagere unikke 1-til-1 møder, hvor man som deltager for mulighed for at møde internationale partnermuligheder og undersøge mulige nye samarbejdsrelationer. Deltagelsen giver mulighed for en gensidig pitch af egen virksomhed, teknologi eller produkter samt ikke mindst at række ud efter muligheder.

Læs mere og tilmeld dig matchmakingen her

Yderligere information:
Kontakt International Virksomhedskonsulent Michael Rafn på tlf. 5045 6900 eller mra@ndeu.dk, hvis du har spørgsmål til matchmakingen.

MICHAEL RAFN
International Virksomhedskonsulent

/michaelrafn
+45 5045 6900
mra@ndeu.dk