CO2Vision er nu

Image

CO2Vision er ikke en fremtidsdrøm. Vær med, når vi dykker ned i de igangværende aktiviteter og foreløbige resultater fra det nordjyske fyrtårnsprojekt CO2Vision.

Tirsdag d. 29. august inviterer vi til CO2Vision konference i Aalborg, hvor du skal høre og se, hvordan visionen lige nu bliver til virkelighed. Vi starter med konference, hvorefter vi springer ombord på en bus, der kører os til to testsites hos hhv. GrønGas Hjørring og Port of Aalborg.
CO2-fangst, -anvendelse, -transport og -lagring er ikke bare noget vi taler om. Vi gør det.

Til konferencen får du præsenteret konkrete resultater fra virkeligheden, og nogle af de skarpeste hjerner går i dybden med teknologierne, når vi bl.a. skal høre en dialog mellem Jesper Sand Damtoft fra Aalborg Portland og den anerkendte forsker Larry Baxter fra Aalborg Universitet - suppleret af spørgsmål fra salen.

Vi kommer hele vejen rundt. Aktører fra testsites i Hobro og Thisted indtager scenen og giver os de nyeste resultater. Vi belyser kompetencesporet og hører om de forløb, der skal sikre opkvalificering og hænder til at føre CCUS-eventyret ud i livet. Og vi skal høre, hvad analyserne siger om fremtiden for CCUS i Nordjylland.

Udover den faglige viden og indsigt, vil konferencen også være en mulighed for at netværke og møde vores partnere, som er centrale aktører i realiseringen af CO2Vision. Du vil få mulighed for at udveksle erfaringer og ideer med andre passionerede mennesker og styrke dit netværk i branchen.

Dagen igennem lægger vi stor vægt på inddragelse af deltagerne med mulighed for at stille spørgsmål og dele dine perspektiver inden for CCUS-området.

Konsortiet bag CO2Vision består af Green Hub Denmark, Energy Cluster Denmark, Erhvervshus Nordjylland, Aalborg Universitet, Professionshøjskolen UCN, Aalborg Portland A/S, Arbejdsmarkedskontor Midt/Nord, Evida, NordDanmarks EU-Kontor og Business Region North Denmark. 

CO2Vision er finansieret af REACT-EU-midler. 

Tilmeld dig på www.co2vision.dk

Jens Christian Winther
DIREKTØR

/jenschristianwinther
+45 6188 0016
jcw@ndeu.dk