Interessen for Interreg-projekter fortsætter

Igen har der været stor interesse for at deltage i projekter under Interreg Øresund-Kattegat-Skagerak (ØKS). Aktører fra Danmark, Sverige og Norge er gået sammen om at udvikle projekter, og 14 ansøgninger om midler på samlet 178 millioner kr. er blevet sendt ind i årets første ansøgningsomgang.

Projekterne søger at løse konkrete udfordringer i samfundet inden for ét eller flere af de fire områder: Grøn økonomi, Transport, Innovation og Beskæftigelse.

Læs mere om årets første ansøgningsrunde her.

Har du også et projekt i tankerne, der kan falde under ét de fire fokusområder? Er du allerede startet?

Under Interreg ØKS kan både offentlige og private organisationer opnå støtte til projekter med mindst to partnere fra Danmark, Sverige og Norge og inden for ét eller flere af programmets fire fokusområder. Måske kan du opnå endnu bedre resultater, hvis du samarbejder med et universitet i Norge eller måske et plejehjem i Sverige?

Der er stadig midler at hente under Interreg ØKS, og næste ansøgningsomgang er fra 9. august og lukker 13. september 2019.

Tilmeld dig vores event ”Få det sidste ud af Interreg”, som afholdes i det Nordjyske Fundraisernetværk d. 22. maj kl. 10-12, og find ud af, om et Interreg ØKS-projekt er noget for din organisation! Mere information følger.