Open to Scandinavia 2024 – Unik mulighed for handel med Polen!

Image

Søger din virksomhed nye leverandører, underleverandører, producenter eller er I på anden måde interesserede i at indkøbe services eller produkter i Polen? Så læs med her!

I regi af Enterprise Europe Network arrangeres en skræddersyet tur, hvor udvalgte virksomheder kan sende en medarbejder til Polen med alt betalt og modtage skræddersyet matchmaking med polske virksomheder.

Arrangementet er organiseret af vores Enterprise Europe Network-kolleger i Olsztyn, Polen. For 10 udvalgte virksomheder tilbyder de gratis deltagelse i arrangementet den 9.-11. oktober 2024, og dækker omkostningerne til transport, indkvartering og måltider.

Hvornår:
10. oktober 2024 på Hotel Wileński i Olsztyn, Polen.

Tilmeldingsfrist:
19. august 2024

Hvilke virksomheder søges der efter?
De polske virksomheder er på udkig efter forretningssamarbejder og investeringer. De ideelle virksomheder er dem, der efterspørger polske virksomheders tjenester/produkter. Alle sektorer er velkomne.

Hvordan ser udvælgelsesprocessen ud?
For hver virksomhed, der tilmelder sig, vil vores polske kolleger lede efter forretningspartnere, og de vil i samarbejde med vores kontor holde jer informeret om resultaterne af søgningen.

Hvis de finder polske virksomheder, der er villige til at samarbejde (3 til 6 virksomheder), vil din virksomhed kunne deltage gratis i arrangementet (3-dages tur).

Tilmeld dig arrangementet her

Ræk gerne ud til os først ved at kontakte Maria Sofie Juhl på msj@ndeu.dk eller tlf. 6188 0018).

MARIA SOFIE JUHL
INTERNATIONAL PROJEKTKONSULENT

 /mariasofiejuhl
 +45 6188 0018
 msj@ndeu.dk