Tilmeld dig LIFE-ansøgningskursus  8.-9. juni

Image
Vil du lære at skrive succesfulde ansøgninger til EU’s LIFE-program for miljø og klima? 

Hermed inviteres du til at deltage i de danske regionale EU-kontorers ansøgningskursus d. 8.-9. juni 2022. Kurset er for alle, der har interesse i at søge EU's LIFE-støtte til deres miljø- eller klimaprojekter.

Ansøgningskurset vil klæde danske ansøgere på til at kunne oversætte deres projektidé til en ansøgning, der lever op til kravene og baner vejen for en god proces. EU har i den nye programperiode 2021-2027 afsat over 40 mia. kroner til at støtte miljø- og klimaprojekter i Europa.

LIFE-programmet er åbent for både offentlige og private ansøgere, såvel som partnerskaber på tværs. Der er – med få undtagelser – intet krav om internationale partnere i LIFE.

Kurset består af fire træningsmoduler á 3 timer d. 8.-9. juni. Hvert modul beskæftiger sig med ét af LIFE-programmets fire delprogrammer: natur, cirkulær økonomi & miljø, klima og energi. Det står dig frit for at deltage i ét eller flere træningsmoduler.

Du kan læse mere om kurset her

Træningsmoduler: 
 • LIFE Nature - Ansøgninger til “Natur og biodiversitet” 
  • juni 9-12
 • LIFE Circular Economy and Quality of Life - Ansøgninger til “Cirkulær økonomi og livskvalitet”  
  • juni 13-16
 • LIFE Climate - Ansøgninger til “Modvirkning af og tilpasning til klimaændringer”  
  • juni 9-12
 • LIFE Clean Energy Transition - Ansøgninger til “Omstilling til ren energi” 
  • juni 13-16
Introduktion til LIFE

Er LIFE helt nyt for dig, og har du brug for en introduktion til EU-programmet inden ansøgningskurset? Vil du vide, hvad LIFE støtter og hvordan? Så kan du deltage i vores arrangement den 24. maj fra 10.00 til 12.00. Du kan downloade kalenderindkaldelsen her.

Ønsker du at høre om din projektidé kan modtage støtte fra LIFE-programmet eller søger du partnere til at realisere din idé, kan du få sparring og rådgivning fra vores konsulent Cecilie Lindstrøm. Kontakt hende på cli@ndeu.dk eller +32 470 58 49 15.

CECILIE LINDSTRØM
EU-KONSULENT

 /cecilielindstrøm
 +45 2628 7790
 cli@ndeu.dk