Skab nye kontakter inden for IoT, robotteknologi, XR og cybersikkerhed – tag med til SIDO 2024

Image

Søges: Virksomheder inden for gummi, plast og kompositmaterialesektoren

Arbejder du eller kender du nogen virksomheder, der arbejder inden for gummi, plast og kompositmaterialesektoren, som, er interesseret i den franske marked? Vi har fundet en unik mulighed for at netværke i Frankrig, især inden for disse sektorer og digitalisering.

Vi planlægger at sende en dansk delegation til Lyon i Frankrig den 18. og 19. september, hvor SIDO Lyon 2024 messen finder sted. SIDO Lyon messen er en unik mulighed for at komme i kontakt med brancheledere og startups inden for IoT, AI, robotteknologi, XR og cybersikkerhed fra Europa og resten af verden!

I forbindelse med messen arrangerer Enterprise Europe Network et matchmaking event, hvor deltagere via 20. min. møder kan mødes med internationale eksperter/investorer/innovatører inden for bl.a. kunstig intelligens, robotløsninger og mixed/augmented/virtual reality.

Derudover har vi mulighed for at hjælpe med at arrangere besøg og skabe kontakt til den franske klynge Polymeris med 380 medlemmer, som har fokus på gummi, plast og kompositter, samt Polytronics, som er en innovationshub med fokus på polymerer og digitale teknologier.

Via EU-projektet AddSmart, hvor NordDanmarks EU-Kontor er partner, har vi også mulighed for at hjælpe virksomheder med at planlægge transport og overnatning i forbindelse med deltagelse på messen.

OBS. Deltagelse på messen og i matchmakingen er gratis.

𝐘𝐝𝐞𝐫𝐥𝐢𝐠𝐞𝐫𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧:
Er din virksomhed interesseret i at deltage i messen og matchmakingen, så kontakt Maria Sofie Juhl på msj@ndeu.dk eller tlf. 6188 0018 for at høre mere.

Vil du vide mere om AddSmart, kontakt Marisol S Jensen via mje@ndeu.dk eller tlf. 6188 0060

Læs mere om messen her

Tilmelding til matchmakingen

MARIA SOFIE JUHL
INTERNATIONAL PROJEKTKONSULENT

 /mariasofiejuhl
 +45 6188 0018
 msj@ndeu.dk