Mind 4 Machines

Image
Hvad

Hovedformålet med indkaldelsen er at øge effektiviteten og konkurrenceevnen i produktionsindustrien ved at indføre de nyeste digitale teknologier for en smartere og grønnere transformation i overensstemmelse med de seneste EU-politikker.

Denne indkaldelse finansierer udvikling, test, validering og markedsoptagelse af industri 4.0-løsninger ved at øge teknologisk beredskabsniveauet/modenheden af de foreslåede løsninger til at levere innovative varer, tjenester og processer.

Man kan i denne indkaldelse søge under to forskellige niveauer: 1. innovations support som giver støtte til udvikling af innovative IKT (TRL 5-7) baserede løsninger til produktionsindustrien. 2. ’go to market support’ hvor man kan få støtte til Demonstration og vækst af de digitale løsninger (TRL 8-9) på industrimarkedet.

Hvem: et projekt udgøres af en produktionsvirksomhed som kan lede efter digitale løsninger her og en eller flere teknologileverandører (SMV) som opretter deres services på samme portal. Ansøger(e) er teknologileverandørerne.

Tilskud

bemærk, at produktionsvirksomheden (SMV) kan få op til 20 % af tilskudsbeløbet. Hvis den er større end SMV, men kan den deltage, men ikke få tilskud.

Udbetaling sker med 40 % efter 3 mdr. på baggrund af indsendelse af en resultatrapport og resten ved projektafslutning ligeledes efter indsendelse af en resultatrapport.

Ansøgere

en eller flere teknologileverandører som har fundet en produktionsvirksomhed. Meget, meget gerne henover grænserne!

Tidslinje

man kan nu arbejde på ansøgningen i systemet. Fristen er 29/6 kl. 17 CET Evaluering tager 2 måneder, kontraktunderskrivelse 1 måned så projekter kan starte 3/10. Varighed 6-9 måneder indtil senest 30/6-23. Ansøgningen starter her.

Særligt for teknologileverandører som får støtte: de kan udstille sig selv på portalen, de kan foretage en selv-evaluering af deres parathed til at tage eksterne investeringer ind og deltage i et accelerator program. Øvrige kan anmode om deltagelse.

Kontakt: Carsten Helmuth Pedersen

JENS CHRISTIAN WINTHER
DIREKTØR

 /jenschristianwinther
 +45 4058 0030
 jcw@ndeu.dk