Masser af muligheder inden for offentlige udbud

Image

Vidste du, at det offentlige køber årligt ind for 415 mia. kroner, hvilket svarer til 17 pct af Danmarks BNP?

D. 22. november inviterede NordDanmarks EU-Kontor i regi af EU-projektet AddSmart og i samarbejde med Europa-Kommissionen, Erhvervshus Nordjylland m.fl. til arrangementet: Få succes med offentlige udbud. Her blev der sat fokus på, hvilke nationale og europæiske udbud, der findes, hvis man som lille eller mellemstor virksomhed ønsker at deltage i offentlige udbud, samt hvilke ting, der er vigtige at have fokus på i processen undervejs.

Se videooptagelsen med Direktør Merete Clausen fra Generaldirektoratet for det indre marked, industri, iværksætteri og SMV'er, hvor hun fortæller om europæiske muligheder og initiativer her:

EU-Kommissionen har netop udgivet to brochurer, der sætter fokus på offentlige indkøb (findes også i danske versioner):

Brochure for indkøbere: Offentlige innovationskøb: hvordan kan nystartede virksomheder bidrage?

Brochure for nystartede virksomheder: Opskaler med den offentlige sektor:

Ønsker du at høre mere om offentlige udbud og hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte projektleder Aija Konisevska Azadi via aka@ndeu.dk eller tlf. 5010 3852.

___________________________

AFHOLDT EVENT:

Spekulerer du på om offentlige udbud er relevant for din virksomhed? Eller har du måske allerede erfaring med at deltage i udbud i Danmark, men vil gerne høre mere om mulighederne i udlandet?

Så sæt kryds i kalenderen! NordDanmarks EU-Kontor inviterer i regi af EU-projektet AddSmart og i samarbejde med Europa-Kommissionen, Erhvervshus Nordjylland m.fl. til arrangement med fokus på offentlige udbud.

Dagen vil give et overblik over hvilke nationale og europæiske udbud, der findes, hvis man som lille eller mellemstor virksomhed ønsker at deltage i offentlige udbud.

PROGRAM:

12.00-12.30
Ankomst, frokost og registrering

12.30-12.40
Velkomst v/ projektleder for AddSmart Johannes Størup, Erhvervshus Nordjylland

12.40-12.50
Europæiske initiativer og muligheder, der støtter virksomheders deltagelse i offentlige udbud v/ Director for Investment Merete Clausen, Generaldirektoratet for det indre marked, industri, iværksætteri og SMV'er

12.50-13.30
Muligheder for støtte til deltagelse i offentlige udbud gennem danske erhvervsorganisationer v/ Dansk Erhverv

13.30-14.00
Muligheder for hjælp til deltagelse i offentlige udbud gennem AddSmart projektet v/ projektleder Aija Konisevska Azadi, NordDanmarks EU-Kontor

14.00-14.30
Kaffepause og netværk

14.30-15.00
SMV case: Polyteknik A/S v/ Sales Manager Christian Kjelde - erfaringer med at deltage i europæiske udbud: Do's and don'ts og hvordan kommer man i gang.

15.00-15.30
SMV case: Turnpikes ApS v/ CEO Tim Stijven - erfaringer med at deltage i udbud i Sverige

15.30-16.00
Offentlig udbudscase: TBA

16.00-16.05
Tak for i dag

Tilmeld dig eventet her

Yderligere information:
Kontakt projektleder Aija Konisevska Azadi via aka@ndeu.dk eller tlf. 5010 3852 i forbindelse med spørgsmål til eventet.

AIJA KONISEVSKA AZADI
PROJEKTLEDER

 /aijakonisevska
 +45 5010 3852
 aka@ndeu.dk