Greenway: Nu leger svenskerne bæredygtigt takket være dansk producent

Greenway-Denmark gik til EU-kontoret for at få hjælp til at finde en agent i Sverige. Nu stiger virksomhedens omsætning potentielt med 25%.

Greenway-Denmark ligger i Sindal og forhandler bæredygtige produkter. Blandt andet engangsservice og bionedbrydeligt legetøj. Med hjælp fra EU-kontoret har Greenway-Denmark fundet en svensk virksomhed til at stå for salget af PlayMais i hele Sverige. PlayMais er Greenway-Denmark’s kreative legetøj, som er lavet af opskummet majsstivelse.

Det var Søren Andreassen selv fra Greenway-Denmark, der kontaktede EU-kontoret. Her fik han hjælp til at udarbejde en virksomhedsprofil til Enterprise Europe Network. Det var det netværk, som endte med at åbne døren til det svenske marked.

Om samarbejdet med EU-kontoret og EEN siger Søren Andreassen selv: “Det, jeg først og fremmest vil fremhæve ved Enterprise Europe Network, er, at de har været i stand til hurtigt at levere varen. Det har virket meget ubureaukratisk og effektivt. Den udvikling, vi har oplevet her, betyder en potentiel stigning i vores omsætning med 25%, så det er en væsentlig del af vores virksomhed.”