Erasmus+ Akkreditering
EU-Kommissionen tilbyder igen mulighed for at ansøge om Erasmus-akkreditering for organisationer inden for voksen-, skole- og erhvervsuddannelsesområdet. Ansøgningsfrist er den 19. oktober 2022 kl. 12.00.
Erasmus-akkreditering er et værktøj til organisationer, der ønsker at styrke international udveksling og samarbejde inden for områderne:
- Almen voksenuddannelse og folkeoplysning
- Dagtilbud, grundskole og ungdomsuddannelse
- Erhvervsrettet grund- og efteruddannelse
- Kulturaktører, herunder museer, biblioteker, teatre mv.
Organisationer som er blevet tildelt Erasmus+ akkrediteringen kommer til at få nogle forenklede muligheder for at søge om mobilitets-midler under Erasmus+ programmet i 2021-2027. Det er dog ikke et krav for kunne søge om midler.
At have en Erasmus-akkreditering kan give mange fordele for jeres organisation, som fx:
- Nem adgang til bevillinger
Med en Erasmus-akkreditering har I nem adgang til løbende at søge om tilskud til mobilitetsaktiviteter, og I behøver ikke at beskrive detaljerede planer og aktiviteter hver gang. - Mulighed for at vokse og udforske
Erasmus-akkreditering giver jer mulighed for at afprøve nye ting: en ny type aktivitet, en ny partnerorganisation - alt sammen uden at I behøver at skrive endnu en komplet ansøgning. - Investering i fremtiden
Med en nem og løbende adgang til bevillinger kan I fokusere på jeres langsigtede mål og bruge mobilitetsaktiviteter til gradvist at hæve kvaliteten af læring og undervisning i jeres organisation til et nyt niveau.
Er du interesseret i at høre mere, så kontakt EU-konsulent Jacob Munch på jmj@ndeu.dk eller +32 479 96 09 68.
JACOB MUNCH
EU-KONSULENT