om os

NordDanmarks EU-kontor er en selvstændig forening, som er etableret og ejet af de 11 nordjyske kommuner, Region Nordjylland, University College Nordjylland, Aalborg Universitet og den grønlandske kommune, Sermersooq.

Kontoret har eksisteret siden 1990, men er blevet reorganiseret og etableret som en selvstændig forening den 1. januar 2015. Vi har to afdelinger i henholdsvis Nordjylland og Bruxelles, da vi ønsker at være i tæt kontakt med vores bagland og samtidig være til stede, hvor de politiske beslutninger bliver taget.

Vores mål er at understøtte aktiviteter, der bidrager til en øget internationalisering, vækst og flere arbejdspladser i Nordjylland. Vi ønsker, at relevante aktører såsom kommuner, virksomheder og uddannelsesinstitutioner får en større viden om mulighederne i EU-systemet og inspiration til, hvilke udviklingstiltag, der potentielt kan være EU-projekter.

EU-kontoret er et gratis servicetilbud til hele regionen, som er finansieret af medlemskontingenter og Vækstforum Nordjylland. Vi tilbyder professionel rådgivning i hele processen fra den spæde projektidé og partnersøgninger til gennemlæsninger af ansøgninger.

Kontakt os gerne for at høre, hvordan vi kan hjælpe din kommune, organisation eller virksomhed bedst muligt.