Bliv en del af vores team!

Image

EU-KONSULENT I BRUXELLES INDENFOR SUNDHEDSINNOVATION
Vil du gerne arbejde i et internationalt miljø, og motiveres du af at bidrage til udvikling og opgradering af et af de vigtigste, men også mest pressede områder af den danske velfærdsmodel? Så har vi jobbet til dig.

NordDanmarks EU-kontor søger pr. 1.april 2023 eller snarest herefter en EU-Konsulent til at understøtte Region Nordjyllands, Aalborg Universitetshospitals, viden aktørers og det nære sundhedsvæsens udvikling af projekter, der kan bidrage til nyere, bedre velfærd og flere muligheder for befolkningen i Nordjylland.

Ansøgningsfrist: 12.februar 2023 - Læs hele stillingsopslaget her

NORDDANMARKS EU-KONTOR SØGER EN PRAKTIKANT TIL EFTERÅRET 2023 I BRUXELLES
Drømmer du om at medvirke til, at sammenspillet mellem EU og Nordjylland optimeres, samtidig med at du kickstarter din karriere som konsulent eller lignende? Så er et praktikophold ved NordDanmarks EU-kontor helt sikkert noget for dig! Vil tilbyder en spændende, udfordrende og afvekslende hverdag i hjertet af EU.

Som praktikant kommer du til at indgå i teamet i Bruxelles. Du er selv med til at forme dine arbejdsopgaver med udgangspunkt i kontorets fokusområder: Sundhed, Grøn omstilling, Uddannelse, Turisme og Erhverv.

Ansøgningsfrist: 24. februar 2023 - Læs hele stillingsopslaget her

JENS CHRISTIAN WINTHER
DIREKTØR

/jenschristianwinther
+45 6188 0016
jcw@ndeu.dk