PROJEKTER PÅ TVÆRS AF GRÆNSER

NordDanmarks EU-kontor er en del af Business Region North Denmark, som er en samlet nordjysk satsning på vækst og udvikling. Vi rådgiver om og kobler landsdelens virksomheder, kommuner/regionen og organisationer med de mange muligheder for støtte, som EU’s programmer rummer.

AKTUELLE PROJEKTER


Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network hjælper små og mellemstore virksomheder og vidensinstitutioner med at finde nye samarbejdspartnere i hele verden. Det kan dreje sig om eksport, projekter eller teknologisk samarbejde.

Highlights

  • Finde udenlandske samarbejdspartnere
  • Finde nye teknologier i udlandet
  • Finde projektpartnere til (EU) projekter
Læs mere
Placeholder

Placeholder

EU DK SUPPORT

NordDanmarks EU-kontor og Enterprise Europe Network Danmark er medlemmer af nationale rådgivningsnetværk, EU-DK SUPPORT. Netværket arbejder for at understøtte og forbedre danske muligheder for deltagelse i EU-programmer og til at sikre, at der skabes sammenhæng mellem de forskellige rådgivningsydelser.

Læs mere

SIP – Strategisk Investerings Program

Strategisk Investerings Program (SIP) er et projekt, der hjælper innovative små og mellemstore nordjyske virksomheder med at afsøge muligheder for funding til deres projekter for bedre at kunne klare sig i den internationale konkurrence.


Placeholder

Kontakt os

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked

NordDanmarks EU-kontor
Østre Alle 6
DK-9530 Støvring
Tlf: +45 6188 5300
E-mail: info@ndeu.dk

North Denmark EU-office, Bruxelles
House of North & Central Denmark
Avenue de Tervueren 35
B-1040 Bruxelles
Belgium
Tlf: +32 2 282 03 73
Fax: +32 2 230 90 15
E-mail: info@ndeu.dk