om os

NordDanmarks EU-Kontor er en forening, som er etableret af de 11 nordjyske kommuner og Region Nordjylland. Vores mål er at bidrage til økonomisk vækst og positiv erhvervsudvikling ved at skabe varige arbejdspladser og udvikle virksomheder og offentlige institutioner i Nordjylland. Dette opnås ved at etablere de rigtige kontakter for vores interessenter, samt ved at skabe adgang til den rigtige finansiering for udviklingsarbejdet.

Koblingen af netværk og støttemuligheder med information, viden og kompetencer skaber hvert år en lang række muligheder for virksomheder, institutioner og organisationer i Nordjylland, og gør regionen, kommunerne og virksomhederne kendte som relevante aktører på den europæiske og internationale scene.

NordDanmarks EU-kontor har eksisteret siden 1990 og har kontorer i både Nordjylland og Bruxelles. Vi tilbyder professionel rådgivning, som bygger på erfaring under hele processen fra projektidé til den faktiske gennemførelse. Vores services vil blive udformet i henhold til de specifikke behov, som den enkelte virksomhed, institution eller organisation har.

På denne side kan du læse mere om kontorets medarbejdere samt finde deres kontaktoplysninger.

Kontakt os gerne for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt.

Medarbejdere

 
 
Placeholder

Benjamin Holst

Direktør

Benjamin varetager den daglige ledelse af kontorerne i Aalborg og Bruxelles og har kontakten med bestyrelsen. Benjamin har det overordnede ansvar for kontorets økonomi og for at målsætningerne i kontorets strategi bliver ført ud i livet.

/benjaminholst
+45 2480 6289
bho@ndeu.dk

Kirsten Ejdum-Bøgh

Kirsten Ejdum-Bøgh

EU-konsulent

Kirsten sidder på kontoret i Bruxelles og har ansvaret for sundhedsområdet. Hun kan være behjælpelig i forbindelse med idéudvikling, partnersøgning og sparring på ansøgninger.
Kirsten har flere års erfaring med fundraising til nordjyske virksomheder, hvilket giver hende et særligt godt kendskab til nationale og internationale støtteordninger.

/kirstenejdumboegh
+32 477 823 711
keb@ndeu.dk

Niels Tudor-Vinther

EU-konsulent

Niels sidder på kontoret i Bruxelles og er ansvarlig for områderne energi, miljø og transport. Hans primære opgave er at understøtte regionens aktører indenfor de tre områder med at tilgå midler fra EU’s puljer.
Niels kan hjælpe med alt fra idemodning og tilpasning af projekt til indkaldelsestekster, formelle krav, nationale og internationale partnersøgninger samt korrekturlæsning på ansøgninger.

/nielstudorvinther
+32 472 46 0066
ntv@ndeu.dk

Julie Ringgard Jensen

Julie Ringgaard Jensen

Projektkonsulent

Julie arbejder med Enterprise Europe Network (EEN), hvor hun bl.a. arbejder med kommercielle partnersøgninger for virksomheder, som søger salgskanaler i udlandet til deres produkter.

Julie er desuden medlem af to sektorgrupper i EEN – Maritime Industry and Services og Sustainable Construction.

/julieringgaardjensen
+45 6188 5309
jrj@ndeu.dk


Hanne Bregendahl

Hanne Bregendahl Pihl

Senior Projektleder

Hanne er projektleder på Enterprise Europe Network, og hjælper nordjyske virksomheder med at finde samarbejdspartnere i udlandet. Hanne kan hjælpe, når det kommer til information og rådgivning om eksportmuligheder, etablering i udlandet, offentlige udbud, certificering og projektadministration.

/hannebrixen
+45 6188 5307
hbp@ndeu.dk

Placeholder

Søren Bjerregaard Pedersen

Udviklingschef

Søren har ansvaret for kontorets udviklingsaktiviteter, herunder ideudvikling, ansøgningsskrivning og samarbejdsrelationer til nationale og internationale interessenter. Søren er ligeledes det faglige kontaktpunkt for de store satsninger indenfor de regionale styrkeområder.

/sørenbjerregaardpedersen
+45 6188 5310
sbp@ndeu.dk

Liselotte Jensen

Liselotte Jensen

EU-konsulent

På barsel

Liselotte sidder på kontoret i Bruxelles og har fingeren på pulsen i forhold til kvalificeret arbejdskraft.

Hun er tovholder for det nordjyske fundraisernetværk med de 11 nordjyske kommuner, Region Nordjylland og Business Region North Denmark.

Liselotte kan hjælpe med alt fra idémodning, partnersøgning og tilpasning af projekt til indkaldelsestekster, formelle krav, samt korrekturlæsning og sparring på ansøgninger.

/liselottejensen
+32 472 30 5037
lje@ndeu.dk

Peter Sperling

Projektkatalysator

Peter Sperling er projektkatalysator for Strategiske Investerings Program (SIP), hvor hans opgave er at guide og vejlede de nordjyske virksomhederne til de rigtige projekter og offentlige puljer.
Har jeres innovative idé brug for et økonomisk skub, så kontakt Peter og han hjælper med at finde den relevante funding.

/petersperling
+45 2224 8432
psp@ndeu.dk

Jonas Hansen

EU-KONSULENT

Jonas sidder på kontoret i Bruxelles og er ansvarlig for IKT-området i Nordjylland.

Hans opgave er at hjælpe offentlige og private akører med at opnå EU-funding indenfor IKT.

/jonashansen
+45 2348 8610
jha@ndeu.dk

Aija Konisevska Azadi

Administrativ medarbejder

Aija er vores administrative omdrejningspunkt i forhold til varetagelse af procedurerne omkring økonomistyring for kontorer i Nordjylland og Bruxelles. Aija er ligeledes beskæftiget med den daglige vedligeholdelse af kontores sociale netværkssider samt hjemmesiden og grafisk opsætning af kontorets kommunikationsprodukter.

AIJa er kontorets kontaktpunkt i forhold til ERASMUS+.

/aijakonisevska
+45 5010 3852
aka@ndeu.dk

Martin Quintero Hansen

Projektassistent

Martin er projektassistent på Enterprise Europe Network (EEN), hvor han blandt andet hjælper nordjyske virksomheder med at finde samarbejdspartnere i udlandet. Martin kan hjælpe med at lave partnersøgninger for virksomheder som vil ind på udenlandske markeder, eller vil forhandle produkter fra udlandet.

/martinquinterohansen
+45 5132 5701
mqh@ndeu.dk

Maria Bernhardson Rosendahl

Praktikant

Maria er vores praktikant i Bruxelles for foråret 2017 og beskæftiger sig med energi-, transport- og klimaområdet.
Maria læser en kandidat i Development & International Relations på Aalborg Universitet.

/mariabernhardsonrosendahl
+ 32 2 282 0375
ndeu1@ndeu.dk

Jane Slot Povlsen

Praktikant

Jane er vores praktikant for foråret 2017 og beskæftiger sig med sundhedsområdet. Jane læser en kandidat i Europæiske studier på Aalborg Universitet.

/janeslotpovlsen
+ 32 2 282 0372
ndeu2@ndeu.dk

 
 

Ledige jobs

Der er på nuværende tidspunkt ingen ledige faste stillinger, men du er selvfølgelig altid velkommen til at sende din uopfordrede ansøgning til os på info@ndeu.dk.

Kontakt os

NordDanmarks EU-kontor
Østre Alle 6
DK-9530 Støvring
Tlf: +45 6188 5300
E-mail: info@ndeu.dk

North Denmark EU-office, Bruxelles
House of North & Central Denmark
Avenue de Tervueren 35
B-1040 Bruxelles
Belgium
Tlf: +32 2 282 03 75
Fax: +32 2 230 90 15
E-mail: info@ndeu.dk

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked

NordDanmarks EU-kontor arrangerer gerne besøg i Bruxelles
Kontoret har et omfattende internationalt netværk af beslutningstagere og embedsmænd i EU institutionerne – Rådet, Parlamentet, Kommissionen – og kan derfor arrangere møder, der tilgodeser den enkelte kundes behov.
Er I interesseret i dette, kan vi kontaktes på e-mail info@ndeu.dk eller telefon +32 2282 0373

Lån af mødelokaler
Det er muligt for vores ejere (Kommuner, Region og Universitet) at låne mødefaciliteter i Bruxelles.
Kontakt os ligeledes på e-mail info@ndeu.dk eller telefon +32 2282 0375