om os

NordDanmarks EU-Kontor er en forening, som er etableret af de 11 nordjyske kommuner og Region Nordjylland. Vores mål er at bidrage til økonomisk vækst og positiv erhvervsudvikling ved at skabe varige arbejdspladser og udvikle virksomheder og offentlige institutioner i Nordjylland. Dette opnås ved at etablere de rigtige kontakter for vores interessenter, samt ved at skabe adgang til den rigtige finansiering for udviklingsarbejdet.

Koblingen af netværk og støttemuligheder med information, viden og kompetencer skaber hvert år en lang række muligheder for virksomheder, institutioner og organisationer i Nordjylland, og gør regionen, kommunerne og virksomhederne kendte som relevante aktører på den europæiske og internationale scene.

NordDanmarks EU-kontor har eksisteret siden 1990 og har kontorer i både Nordjylland og Bruxelles. Vi tilbyder professionel rådgivning, som bygger på erfaring under hele processen fra projektidé til den faktiske gennemførelse. Vores services vil blive udformet i henhold til de specifikke behov, som den enkelte virksomhed, institution eller organisation har.

Kontakt os gerne for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt.