Medarbejdere

 
 
Placeholder

Benjamin Holst

Direktør

Benjamin varetager den daglige ledelse af kontorerne i Aalborg og Bruxelles og har kontakten med bestyrelsen. Benjamin har det overordnede ansvar for kontorets økonomi og for at målsætningerne i kontorets strategi bliver ført ud i livet.

/benjaminholst
+45 2480 6289
bho@ndeu.dk

Placeholder

Søren Bjerregaard Pedersen

Udviklingschef

Søren har ansvaret for kontorets udviklingsaktiviteter, herunder ideudvikling, ansøgningsskrivning og samarbejdsrelationer til nationale og internationale interessenter. Søren er ligeledes det faglige kontaktpunkt for de store satsninger indenfor de regionale styrkeområder.

/sørenbjerregaardpedersen
+45 2027 9242
sbp@ndeu.dk

Hanne Bregendahl

Hanne Bregendahl Pihl

Senior Projektleder

Hanne er projektleder på Enterprise Europe Network, og hjælper nordjyske virksomheder med at finde samarbejdspartnere i udlandet. Hanne kan hjælpe, når det kommer til information og rådgivning om eksportmuligheder, etablering i udlandet, offentlige udbud, certificering og projektadministration.

/hannebrixen
+45 6188 5307
hbp@ndeu.dk

Julie Ringgard Jensen

Julie Ringgaard Jensen

Projektkonsulent

Julie arbejder med Enterprise Europe Network (EEN), hvor hun bl.a. arbejder med kommercielle partnersøgninger for virksomheder, som søger salgskanaler i udlandet til deres produkter.

Julie er desuden medlem af to sektorgrupper i EEN – Maritime Industry and Services og Sustainable Construction.

/julieringgaardjensen
+45 6188 5309
jrj@ndeu.dk


Aija Konisevska Azadi

Administrativ medarbejder

Aija er vores administrative omdrejningspunkt i forhold til varetagelse af procedurerne omkring økonomistyring for kontorer i Nordjylland og Bruxelles. Aija er ligeledes beskæftiget med den daglige vedligeholdelse af kontores sociale netværkssider samt hjemmesiden og grafisk opsætning af kontorets kommunikationsprodukter.

AIJa er kontorets kontaktpunkt i forhold til ERASMUS+.

/aijakonisevska
+45 5010 3852
aka@ndeu.dk

Kirsten Ejdum-Bøgh

Kirsten Ejdum-Bøgh

EU-konsulent

Kirsten sidder på kontoret i Bruxelles og har ansvaret for sundhedsområdet. Hun kan være behjælpelig i forbindelse med idéudvikling, partnersøgning og sparring på ansøgninger.
Kirsten har flere års erfaring med fundraising til nordjyske virksomheder, hvilket giver hende et særligt godt kendskab til nationale og internationale støtteordninger.

/kirstenejdumboegh
+32 477 823 711
keb@ndeu.dk

Liselotte Jensen

Liselotte Jensen

EU-konsulent

På barsel

Liselotte sidder på kontoret i Bruxelles og har fingeren på pulsen i forhold til kvalificeret arbejdskraft.

Hun er tovholder for det nordjyske fundraisernetværk med de 11 nordjyske kommuner, Region Nordjylland og Business Region North Denmark.

Liselotte kan hjælpe med alt fra idémodning, partnersøgning og tilpasning af projekt til indkaldelsestekster, formelle krav, samt korrekturlæsning og sparring på ansøgninger.

/liselottejensen
+32 472 30 5037
lje@ndeu.dk

Niels Tudor-Vinther

EU-konsulent

Niels sidder på kontoret i Bruxelles og er ansvarlig for områderne energi, miljø og transport. Hans primære opgave er at understøtte regionens aktører indenfor de tre områder med at tilgå midler fra EU’s puljer.
Niels kan hjælpe med alt fra idemodning og tilpasning af projekt til indkaldelsestekster, formelle krav, nationale og internationale partnersøgninger samt korrekturlæsning på ansøgninger.

/nielstudorvinther
+32 472 46 0066
ntv@ndeu.dk

Jonas Hansen

EU-KONSULENT

Jonas sidder på kontoret i Bruxelles og er ansvarlig for IKT-området i Nordjylland.

Hans opgave er at hjælpe offentlige og private akører med at opnå EU-funding indenfor IKT.

/jonashansen
+45 2348 8610
jha@ndeu.dk

Jane Slot Povlsen

Projektassistent

Jane er tidligere praktikant og nuværende projektassistent. Hendes arbejdsopgaver tæller bl.a. faglig og teknisk opdatering af kontorets hjemmeside, og afholdelse af tre uddannelsesdage for Nordjysk Fundraiser Netværk. Jane læser en kandidat i Europæiske studier på Aalborg Universitet.

/janeslotpovlsen
+45 61462941
jsp@ndeu.dk

Maria Bernhardson Rosendahl

Projektassistent

Maria er vores tidligere praktikant og nuværende projektassistent i Støvring. Hun står for at planlægge tre uddannelsesdage for Nordjysk Fundraiser Netværk samt udvikling og opdatering af vores hjemmeside. Maria læser en kandidat i Development & International Relations på Aalborg Universitet.

/mariabernhardsonrosendahl
+45 26849306
mbr@ndeu.dk

Daniel Ravn Jakobsen

Praktikant

Daniel er vores praktikant for foråret 2017 og beskæftiger sig med sundhedsområdet. Daniel læser en kandidat i Politik og Administration ved Aalborg Universitet.

/daniel-jakobsen
+ 32 2 282 0375
ndeu2@ndeu.dk

Søren Winther Nielsen

Praktikant

Søren er vores praktikant i Bruxelles for efteråret 2017 og beskæftiger sig med områderne energi, miljø, transport & IKT. Søren læser en kandidat i Europæiske studier på Aalborg Universitet.

/søren-winther-nielsen
+ 32 2 282 0372
ndeu1@ndeu.dk