Enterprise Europe Network


 

Enterprise Europe Network (EEN) er verdens største erhvervsnetværk etableret af Europa-Kommissionen i 2008. Netværket er globalt og består af medlemmer fra mere end 60 forskellige lande og flere end 600 partnerorganisationer, som står klar til at hjælpe din virksomhed.

NordDanmarks EU-kontor er en del af Enterprise Europe Network (EEN). Derfor kan nordjyske virksomheder blandt andet få hjælp til at finde nye projekter og internationale samarbejdspartnere – helt gratis. EEN er et globalt netværk, som hjælper små og mellemstore virksomheder med at opnå international vækst. Det kan dreje sig om hjælp til at finde nye samarbejdspartnere i forhold til eksportmarkeder, projekter, teknologier i udlandet og meget mere. EEN hjælper også med følgende:

 • Finde nye teknologier i udlandet
 • Tilbyde jeres teknologi og produkter til udenlandske samarbejdspartnere
 • Finde udenlandske samarbejdspartnere (leverandører, agenter, forhandlere, distributører, underleverandører mv.)
 • Vejledning om tilskudsmuligheder
 • Få information om udenlandske markeder og muligheder, CE-mærkning og EU-udbud
 • Få svar på EU-regler og –lovgivning
 • Få et talerør til EU fx i forhold til uhensigtsmæssige regler og lovgivning

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan EEN kan hjælpe dig på vej, så kontakt NDEUs senior projektleder Hanne Bregendahl Pihl på mail eller telefon.

Læs mere
Image

EU-DK SUPPORT


 

NordDanmarks EU-kontor er en aktiv medspiller i EU-DK Support. Vi vil nemlig gerne sikre, at Danmark også fremover er på landkortet, når EU-midlerne skal fordeles. EU-DK Support er et netværk, som er drevet af den danske stat. Her arbejder 35 landsdækkende, regionale og lokale institutioner tæt sammen om at øge det danske hjemtag fra EU-programmerne Horizon 2020, COSME, InterReg, Creative Europe, ERASMUS+ og Connecting Europe.

Netværket tilbyder professionel rådgivning under processen fra projektidé til gennemførelse heraf. Rådgivningen er gratis og tilbydes til alt fra viden- og forskningsinstitutioner, små og store virksomheder til offentlige aktører og interesseorganisationer. Netværket arbejder primært med:

 • At styrke netværk for alle landets EU-rådgivere f.eks. via uddannelse, sparring og networking
 • At være proaktive, når det gælder koordinering af virksomhedsindsatser på tværs af regioner
 • At koordinere indsatser omkring partnersøgninger til EU-programmer
 • At fortælle de gode historier
 • At give den rigtige hjælp til det rigtige program

Vores services bliver udformet i henhold til de specifikke behov, som den enkelte virksomhed, institution eller organisation har. I fællesskab arbejder vi på at give dig et godt overblik over EU’s programmer og støtteordninger, så du bedst muligt kan udnytte de mange muligheder, der findes for EU-finansiering.
Har dette vakt din interesse, er du velkommen til at kontakte Hanne Bregendahl Pihl fra EU-kontoret pr. mail eller telefon.

Læs mere
  Image

  SIP – STRATEGISK INVESTERINGS PROGRAM


  Strategisk Investerings Program (SIP) er en indsats, der ledes af NordDanmarks EU-kontor i samarbejde med Væksthus Nordjylland og Aalborg Universitet. SIP har kørt siden 2010, og har gennem årene været med til at hente flere sekscifrede fundingbeløb hjem til nordjyske virksomheder som MyDefence, Safe Green Logistics, PowerCon og Mermaid Care.

  SIP hjælper innovative små og mellemstore nordjyske virksomheder med at undersøge mulighederne for støtte til deres projekter, for bedre at kunne klare sig i den internationale konkurrence. Som virksomhed kan det være svært at overskue hvilke støttemuligheder der findes i EU systemet. NordDanmarks EU-kontor tilbyder derfor nordjyske virksomheder hjælp til at komme godt fra start i form af sparring og assisterer virksomheder frem til at skrive en ansøgning, der har gode chancer for at opnå EU-midler. Gennem møder ser vi på jeres idé og hvilke muligheder, der er både nationalt og internationalt for opnå støtte. Vi ser blandt andet på jeres forretningsplan og strategi, så vi sammen sikrer, at der er sammenhæng mellem det, I gerne vil, og den pulje I søger.

  Er du interesseret i at vide mere, er du velkommen til at kontakte Fundraiser Manager Anne-Luise Skov Jensen på mail og telefon, eller en af vores andre SIP-medarbejdere.

  Læs mere
  Image